-
Pogled950
Ta dvobarvna carska solata je dobra kot praznična predjed, za zajtrk ali večerjo, še posebej pa s sveže pečenim kruhom. Danes bodo moji gostje to priložnost preizkusili, zato vam sporočim, kako jim je bilo všeč, in pričakujem vaše komentarje po pokušini.
Ingredients
Directions
V skledo nalijte majonezo in kislo smetano, dodajte sol in poper.
Premešajte, nato dodajte nariban krompir, naribano korenje, sesekljana jajca, naribane kumarice in jeglič.
Vse premešajte.
Razdelite na dva dela.
V prvi del dodajte kuhano in naribano peso, v drugi del pa granatno jabolko.
V skledo najprej vlijemo del s peso, nato pa še del z granatnim jabolkom.
Okrasite po želji ali na način, kot sem prikazal v videu.
Opomba: Kuhajte krompir, korenje, peso in jajca, najbolje zvečer pred pripravo solate.
Za okras sem uporabila granatno jabolko, 1/2 rumenjaka in francoski jeglič.
Od te količine boste dobili nekaj več kot 1 kg solate, ki jo lahko razdelite v 3-4 manjše sklede, če jo pripravite za slavo.
MORDA VAM SE DOPADEJO TI RECEPTI
DVOBARVNA CARSKA SOLATA
Ingredients
Follow The Directions
V skledo nalijte majonezo in kislo smetano, dodajte sol in poper.
Premešajte, nato dodajte nariban krompir, naribano korenje, sesekljana jajca, naribane kumarice in jeglič.
Vse premešajte.
Razdelite na dva dela.
V prvi del dodajte kuhano in naribano peso, v drugi del pa granatno jabolko.
V skledo najprej vlijemo del s peso, nato pa še del z granatnim jabolkom.
Okrasite po želji ali na način, kot sem prikazal v videu.
Opomba: Kuhajte krompir, korenje, peso in jajca, najbolje zvečer pred pripravo solate.
Za okras sem uporabila granatno jabolko, 1/2 rumenjaka in francoski jeglič.
Od te količine boste dobili nekaj več kot 1 kg solate, ki jo lahko razdelite v 3-4 manjše sklede, če jo pripravite za slavo.
Napišite oceno in komentar
Za objavo komentarja se morate prijaviti.