DVOBARVNA CARSKA SOLATA

  • Pogled
    469

Ta dvobarvna carska solata je dobra kot praznična predjed, za zajtrk ali večerjo, še posebej pa s sveže pečenim kruhom. Danes bodo moji gostje to priložnost preizkusili, zato vam sporočim, kako jim je bilo všeč, in pričakujem vaše komentarje po pokušini.

Ingredients

    Directions

    Step 1

    V skledo nalijte majonezo in kislo smetano, dodajte sol in poper.

    Step 2

    Premešajte, nato dodajte nariban krompir, naribano korenje, sesekljana jajca, naribane kumarice in jeglič.

    Step 3

    Vse premešajte.

    Step 4

    Razdelite na dva dela.

    Step 5

    V prvi del dodajte kuhano in naribano peso, v drugi del pa granatno jabolko.

    Step 6

    V skledo najprej vlijemo del s peso, nato pa še del z granatnim jabolkom.

    Step 7

    Okrasite po želji ali na način, kot sem prikazal v videu.

    Step 8

    Opomba: Kuhajte krompir, korenje, peso in jajca, najbolje zvečer pred pripravo solate.

    Step 9

    Za okras sem uporabila granatno jabolko, 1/2 rumenjaka in francoski jeglič.

    Step 10

    Od te količine boste dobili nekaj več kot 1 kg solate, ki jo lahko razdelite v 3-4 manjše sklede, če jo pripravite za slavo.

    MORDA VAM SE DOPADEJO TI RECEPTI

    Napišite oceno in komentar

    X